کمآبی جدی بدن میتواند منجر به مشکلات گوارشی، کلیوی، خستگی، سردرد، مشکلات پوستی و مشکلات مثانه شود. حتی ثابت شده که نوشیدن آب در اوایل صبح بسیار بهتر از قهوه و سایر نوشیدنیها منجر به کنترل فشار خون میشود. آب میوههای مختلف و نوشابههای سودا به هیچ وجه نمیتوانند جایگزین آب آشامیدنی شوند.
مصرف منظم آب علاوه بر افزایش متابولیسم، منجر به احساس سیری طولانی مدت و کاهش وزن موفقتر خواهد شد. هنگامی که بدن کمآب است، بدن به دلایل متعددی چاقی و ابتلا به بسیاری از بیماریها را تجربه میکند:
خشکی پوست: کمآبی بدن همچنین احتمال بروز اگزما، آکنه و پسوریازیس را افزایش میدهد. ترک و خشکی پوست لب نیز یکی دیگر از نشانههای کمآبی بدن است. مشکلات گوارشی: مقادیر کم آب و مواد معدنی قلیایی مانند منیزیم و کلسیم منجر به مشکلات هضم مانند گاستریت، زخم معده و ریفلاکس اسید میشود.
کاهش متابولیسم: بدن شما برای سوزاندن کالری به آب نیاز دارد. اگر حتی بهطور خفیف دچار کم آبی شوید، ممکن است سوخت و ساز بدنتان کند شود.
آلرژی و آسم: هنگامی که بدن آب خود را از دست میدهد، راههای هوایی را برای ذخیره کردن آب محدود میکند و این دلیلی برای ابتلا به آسم و آلرژی است.
دیابت بزرگسالان: دیابت بزرگسالان بر اثر کم شدن آب بدن بهوجود میآید. بدن با کاهش ترشح انسولین، به کم شدن آب پاسخ میدهد.
مشکلات مثانه و کلیه: هنگامی که بدن شما به مقادیر کافی آب دریافت نمیکند، سموم و زبالهها شروع به رشد میکنند و این روند التهاب، درد و عفونت کلیهها و مثانه را به همراه دارد.
آرتریت: آرتریت روماتوئید یکی از عوارض کم شدن آب بدن است. این وضعیت موجب درد مفاصل میشود. علائم این بیماری تا حد زیادی با مصرف آب و تامین املاح بدن کاهش مییابد.
گرسنگی کاذب: اگر خیلی تشنه باشید، ممکن است بدنتان سیگنالهای غلط به گیرندههای گرسنگی در مغز بفرستد. در بسیاری موارد، وقتی بدن کم آب میشود، تمایل فرد به مصرف غذاهای نمکی افزایش مییابد.