رییس اتحادیه میوه و تره بار رشت با بیان اینکه در حال حاضر مرکبات بازار به طور طبیعی روی درخت رنگ گرفته اند، گفت: رنگ کردن پرتقال و نارنگی ها در استان دیگری اتفاق افتاده بود که از ادامه انجام آن جلوگیری شد.
به گزارش تهران هوشمند ، در سالیان اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از رنگ ها برای خارج کردن میوه ها از کال بودن به گوش میرسد. رنگ کردن میوهها پدیده ای که این سالها بیش از قبل به چشم میآید. موعد برداشت پرتقال ها و نارنگی ها اواخر پاییز و اوایل زمستان است این در حالیست که امسال دیدیم مرکبات زرد و نارنجی و خوش رنگ از اواخر تابستان کم کم سر و کلهشان در بازار پیدا شد.
محمد جوادپور یکی از مشتریان میوه فروشی در بازار رشت در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: افرادی سودجو با دستگاههای مخصوصی اقدام به گرم کردن و رنگ آمیزی مرکبات به ویژه پرتقال میکنند که لازم است مسئولان مربوطه جلوی این سودجویی را بگیرند. وی افزود: چه لزومی دارد میوه را قبل از رسیده شدن از درخت بچینند و به دست مردم برسانند در حالیکه اگر کمی به میوه زمان داده شود هم خوشمزهتر و هم سالمتر است. رمضان ضیایی یکی از میوه فروشان در شهرستان رشت نیز گفت: چندی پیش پرتقال و نارنگیهای خوش رنگ را میدیدیم که با رنگهای چشم نواز خودنمایی میکنند و تقریبا همه مردم میدانند که این میوهها به روش غیرطبیعی رنگ داده اند و رنگ آنها طبیعی و نشانه رسیده شدن نیست.