رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ممکن است خیلی از بیمارستانهایی که برای شرایط بحران در نظر گرفته و آنها را قوی و با تعداد تخت بالا محسوب کردهایم، اصلا قابلیت استفاده در شرایط زلزله را نداشته باشند.
به گزارش تهران هوشمند به نقل از ایسنا، دکتر جلیل کوهپایهزاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره اینکه در استان تهران ۱۷۵ بیمارستان فعالند، گفت: از این تعداد ۷۵ بیمارستان در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارند که از میان آنها نیز ۱۸ بیمارستان دولتی و بقیه بیمارستانهای خصوصی تحت پوشش ماست. بیشتر این بیمارستانهای دولتی در تهران قدیمی و فرسوده هستند.
وی افزود: در کنار بیمارستانهای قدیمی همچون فیروزآبادی، سینا، امام خمینی (ره) و ... ساختمانهایی ساخته شده یا در حال بهرهبرداری و یا در حال ساخت است. عملا زیرساخت درمانی در بخشهای دولتی در استان تهران بهشدت فرسوده است، ولی در بخش خصوصی این وضعیت شرایط متفاوتی دارد. برخی از بیمارستانها مربوط به زمان گذشته و امنیت سازهشان دچار مشکل است، اما در عین حال بسیاری بیمارستانها هم ظرف سالهای اخیر افتتاح شده و قابل قبولند.
کوهپایهزاده ادامه داد: بیمارستانهای عمومی غیردولتی همچون میلاد و بیمارستانهای نظامی هم شرایط نسبتا خوب و سازه و مقاومت مناسبی دارند.
وی درباره درخواستهای درمانی از شورای شهر ششم اظهار کرد: اعضای شورای شهر به عنوان کسانی که زیرساختهای شهری را سیاستگذاری میکنند، وظیفه خیلی مهمی دارند. سرانه زیرساختهای سلامت در استان تهران بهشدت از میانگین کشوری فاصله دارد. ما در استان تهران ۲۷۰ پروژه بهداشتی مانند پایگاه بهداشت و خانه بهداشت داریم که یا ساخته نشدند یا پیشرفت پروژه زیر ۲۰ درصد است. این موضوع و توسعه زیرساختهای سلامت به توجه ویژه نیاز دارد.