نتایج یک تحقیق علمی جدید در دانشکدۀ پزشکی دانشگاه واشنگتن نشان میدهد افرادی که به صورت خفیف و یا بدون علامت به کووید 19 مبتلا میشوند آنتی بادی موجود در بدن آنها میتواند تا پایان عمرشان از آنها در برابر این بیماری ویروسی محافظت کند.
به گزارش تهران هوشمند به نقل از رویترز، نتایج یافتههای جدید یک تحقیق علمی از سوی تیمی از محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا روز گذشته (24 مه 2021) در نشریه علمی نیچر منتشر شده است.
بر اساس یافتههای این تحقیق با وجودی که پیشتر گمان برده میشد ایمنی پس از ابتلا به کرونای خفیف تنها چند ماه دوام دارد، اما تحقیق جدید شواهدی به دست آورده که حاکی از ایمنی طولانی مدت افراد مبتلا به نوع خفیف یا بدون علامت ویروس کروناست. دکتر "علی البدی" یکی از اعضای تیم تحقیق دانشگاه واشنگتن در این زمینه گفت:"پاییز گذشته گزارش هایی وجود داشت که آنتیبادیها پس از آلوده شدن به ویروس عامل بیماری کووید19 به سرعت از بین میروند و این تفسیر وجود داشت که ایمنی پس از ابتلا به کرونا طولانی مدت نیست."
او افزود:" اما این برداشتی غلط از دادهها است. پایین آمدن سطح آنتیبادی پس از عفونت حاد طبیعی است و به صفر نمی رسد. سلولهای تولید کنندۀ آنتی بادی با وجود کاهش آنتی بادی در سطح خون در بدن افراد مبتلا شده میمانند. ما سلول های تولید کننده آنتی بادی را در افرادی یافتیم که 11 ماه از بیماری آنها گذشته بود. این سلولها تا پایان عمر افراد در بدن آنها میمانند و آنتی بادی تولید میکنند و این شواهدی محکم برای مصونیت طولانی مدت است."