اگر فرد مبتلا به کرونا که شما در حال مراقبت از او هستید مسن است یا بیماری زمینهای دارد، لازم است حتما با یک پزشک متخصص در خصوص وضعیت او گفتوگو کنید. پزشک جدا از این که داروهایی را برای بیمارتان تجویز میکند، به شما خواهد گفت که آیا لازم است بیمار در بیمارستان بستری شود یا مراقبت خانگی برای بهبود او کافی است. به بیمار کمک کنید تا دستورالعملهای پزشک را در زمینه مصرف دارو و سایر مراقبتهای لازم انجام دهد. شدیدترین حالت بیماری در اغلب افراد، هفته اول شروع علائم است. پس از گذشت یک هفته، بیمار احساس بهبودی نسبی خواهد داشت.
بیمار حتما باید در یک اتاق جدا باشد. پس از هر بار استفاده او از سرویس بهداشتی، تمام مناطق را با الکل ضدعفونی کنید.
زمانی که به بیمار سر میزنید، هم شما و هم بیمار باید از ماسک استفاده کنید. پس از خروج از اتاق دستهایتان را ضدعفونی کنید.
هر روز دوش بگیرید.
داروهای خفیف برای کنترل تب بیمار میتواند کمک کننده باشد. اگر بیمار شما حساسیت دارویی خاصی ندارد میتوانید برای پایین آوردن تب او از داروهای تببر معمولی استفاده کنید.
مرتب چک کنید که بیمار مایعات و غذا بخورد و در حال استراحت باشد. مصرف مایعات، آبمیوههای طبیعی، سوپ و غذاهای مقوی برای بیمار مبتلا به کرونا به شدت توصیه میشود.
اگر بیمار، حیوان خانگی دارد سعی کنید تماس او را با حیوان محدود کنید. حتما شماره یک پزشک را داشته باشید تا در مواقع ضروری بتوانید با او تماس بگیرید. استفاده از خدمات پزشکی آنلاین مشوِرَپ هم در چنین شرایطی میتواند به شما کمک کند.
یک تبسنج و یک پالس اکسیمتر خانگی برای چک کردن دمای بدن بیمار و میزان اکسیژن خون او
اگر وضعیت بیمار خارج از کنترل شد و نتوانستید با پزشک او تماس بگیرید، حتما با شماره ۱۱۵ تماس گرفته و از اورژانس کمک بخواهید. تمام علائم را به طور دقیق برای کارشناسان اورژانس توضیح دهید.