مدیرعامل زرین پال به اتهام «خیانت در امانت» توسط شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری شهرستان همدان به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
به گزارش تهران هوشمند و به نقل از دیجیاتو، «مصطفی امیری» با اشاره به این موضوع که چنین حکمهایی به کرات برای او و دیگر فعالان اکوسیستم استارتاپی صادر شده است، میگوید که ماجرای حکم مربوطه برای یک خرید ۳۷ میلیون تومانی در سال ۹۷ است: «این تراکنش مشکوک بود و تیم کنترل تراکنش و حقوقی ما، این تراکنش را نگه میدارند تا ببینند دقیقا ماجرا از چه قرار است. از هر دو نفر خواستیم که تجدید امضای محضری بشوند و در نهایت با رضایت دو طرف پول تسویه شد. پس از تسویه این پول این دو نفر همراه با نوسانات ارزی با هم به مشکل میخورند و خریدار سه شکایت علیه ما انجام میدهد. در دو مورد قاضی به درستی تشخیص میدهد و ما متهم نمیشویم ولی یک مورد در شهر همدان باقی میماند و هیچ موقع به تهران نمیآید و پرونده در جریان باقی میماند تا به امروز که به حکم حبس تعزیری رسیده است.»
امیری میگوید تیم حقوقی آنها بارها و بارها روی این پرونده لایحه گذاشتهاند و آخرین بار نیز بهار امسال به این پرونده رسیدگی کردهاند. به گفته امیری خریدار توانسته شکایت خود را نسبت به فروشنده با کمک آنها پیگیری کند و پولش را هم قرار است پس بگیرد: «اما یک نامه از سوی همین خریدار شاکی داشتیم که از ما خواسته بود برای صرف نظر از شکایت باید با او کنار بیاییم وگرنه به شکایت خود علیه شخص من ادامه خواهد داد. ما این را یک نوع اخاذی میدانستیم چرا که تمام کارهای لازم را کرده بودیم.»
امیری که در رای صادر شده از سوی قاضی یک شخص «متواری» شناخته شده به دیجیاتو میگوید که این برچسب زدنها روی آنها تمامی ندارد: «مایی که در شرایط اقتصادی و تحریم سعی کردیم به کشور خدمت کنیم و کمک حال کسبوکارهای دیگر باشیم، حالا تبدیل به متواریانی شدیم که برایمان حبس بریده میشود.»
مدیرعامل زرین پال در پایان میگوید: «در حالی در حکم من درج شده که در شرایط سخت تورمی و تحریم اقتصادی مرتکب به عمل بزه شدهام که ما فکر میکردیم با فعالیتمان در حال آسان کردن زندگی برای ۱۶۰ هزار پذیرنده فعال زرینپال هستیم. نمیدانم که یک جوان که بخواهد کسبوکاری برای خود راهاندازی کند با دیدن صدور حکمهای اینچنینی با چه امیدی باید دست به چنین کاری بزند.»