معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: ما میخواستیم تا موزه فعلی به محلی برای حضور هنرمندان و اساتید هنر خوشنویسی و به پایگاهی برای جمع شدن اهالی خوشنویسی بدل شود.
به گزارش کلک خیال به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، سید مجتبی موسوی با بیان این مطلب افزود: از ابتدا که تصمیم برای افتتاح موزه خوشنویسی گرفته شد، دلسوزان هنر خوشنویسی همیشه میپرسیدند که چرا برای این هنر اصیل ایرانی موزهای نداریم و این موضوع همیشه دغدغه بود. زمانیکه سازمان زیباسازی خانه فولادوند را خریداری کرد اولین کاربری که برای آن درنظر گرفته شد موزه خوشنویسی بود.
وی ادامه داد: ما میخواستیم تا موزه فعلی به محلی برای حضور هنرمندان و اساتید هنر خوشنویسی و به پایگاهی برای جمع شدن اهالی خوشنویسی بدل شود، هدف ما ایجاد فضایی بزرگتر از موزه هنرهای معاصر است.
موسوی افزود: افراد زیادی برای سرپا شدن عمارت فولادوند و تبدیل آن به موزه خوشنویسی کمک کردند. اساتید زیادی در این راه ما را یاری کردند و همیشه با ابراز امیدواری به ما برای ادامه این راه دلگرمی دادند.
وی تصریح کرد: شاید اگر حضور اساتید و دلگرمیهای این عزیزان نبود از جایی به بعد به علت مشکل تراشیهایی که صورت میگرفت، این کار را رها میکردیم اما خدا را شاکرم که توانستیم این موزه را افتتاح کنیم.