سامانه برای مصارف تجاری یا حجم بالا در نان مانند مصارف نان هیاتهای مذهبی و مساجد، رستورانها و اصناف مرتبط با غذا، بیمارستانها و خوابگاهها و...، گزینه کسب و کار را بر روی کارتخوانهای هوشمند پیشبینی کرده است.
با معدل گیری مستمر از حجم خرید نان خانوادهها بر بستر کارتخوان هوشمند در یک منطقه و در نظر گرفتن بازه اطمینان حول معدل برای پوشش عموم خانوادهها، رفتار تراکنشی نانوایان را پایش و تراکنشهای غیرواقعی، ساختگی یا فروش تجاری نان را از عملکرد قابل قبول نانوایان خارج میکند.وزارت اقتصاد توضیح داد: نانوا وظیفه دارد نان مورد نیاز عموم مردم و خانوارها را تامین کند. فرهنگ غالب مصرف نان در کشور، خرید نان گرم و تازه سنتی است و مطابق دادههای سامانه، خانوادهها در کشورمان «به طور متوسط» هر ۶۰ ساعت یکبار نسبت به خرید نان اقدام میکنند. نان مورد نیاز عموم خانوادهها در هر منطقه، همان حجم متعارف فروش نان در آن منطقه است. در مناطقی که سطح تمکن مالی خانوادهها پایین است، میزان مصرف نان بالاتر است و در مناطق با تمکن مالی بالا مصرف نان پایینتر است. سامانه هوشمند، با معدل گیری مستمر از حجم خرید نان خانوادهها بر بستر کارتخوان هوشمند در یک منطقه و در نظر گرفتن بازه اطمینان حول معدل برای پوشش عموم خانواده ها، رفتار تراکنشی نانوایان را پایش و تراکنشهای غیر واقعی، ساختگی یا فروش تجاری نان را از عملکرد قابل قبول نانوایان خارج میکند. سامانه برای مصارف تجاری یا حجم بالا در نان مانند مصارف نان هیاتهای مذهبی و مساجد، رستورانها و اصناف مرتبط با غذا، بیمارستانها و خوابگاهها و...، گزینه کسب و کار را بر روی کارتخوانهای هوشمند پیشبینی کرده که این مجموعهها با ثبت نام و تایید فرمانداران به راحتی قادر خواهند بود به هر میزان که به نان نیاز دارند از نانواییهای منطقه خود، خارج از ساعتهای عرضه عمومی نان به مردم، خرید نان انجام دهند و نانوایان هم بدون نگرانی، به عرضه نان بپردازند. این قاعده بیش از ۱۰ ماه است که در کشور جاری است و نانوایان سراسر کشور با این روندها آشنا هستند و بیش از ۷۰ هزار واحد با مصارف بالای نان در سامانه ثبت نام کرده اند.